Kirstine

Kontakt Kirstine
+45 28 45 54 24
kirstine@leadagency.dk

Kirstine Bukhave

Juniorkonsulent

Kirstine er juniorkonsulent i LEAD, hvor hun primært arbejder inden for Public Affairs. For Kirstine er det kommunikationens fornemmeste opgave at understøtte samfundets aktører i at sætte en konstruktiv dagsorden til gavn for en positiv samfundsudvikling. Det er især arbejdet med at bygge bro mellem det politiske system, civilsamfundet og erhvervslivet, der motiverer Kirstine.

Når Kirstine ikke er hos LEAD, studerer hun statskundskab på Københavns Universitet med specialisering i international politisk økonomi. Kirstine har tidligere taget fag på UC Berkeley i Californien og har desuden undervist i politisk holdningsdannelse på Institut for Statskundskab. Med erfaring fra Kommunernes Landsforening har Kirstine stor forståelse for de politiske processer og den danske centraladministration. Derudover har Kirstine i flere år været talsperson og ungdomsambassadør for en patientforening, og har derfor både politisk erfaring samt personlig interesse indenfor sundhedsområdet.

Kirstine henter inspiration og holder sig opdateret om aktuelle samfundsdebatter som ivrig radio-lytter og podcast-entusiast. Når hovedet så skal tømmes igen sker det helst med sved på panden og tunge vægte i fitnesscenteret. Desuden er Kirstine lidt af en madnørd og drømmer om at etablere Danmarks lækreste køkkenhave i sin kolonihave i Sydhavn.