Kira

Kontakt Kira
+45 22244997

Kira Tanggaard Jørgensen

Juniorkonsulent

Kira er juniorkonsulent i LEAD, hvor hun blandt andet arbejder med kampagner og PR. Hun motiveres af at fortælle historier i øjenhøjde og kunne følge projekter fra første spæde brief til eksekvering og evaluering.

Når Kira ikke er at finde på kontoret hos LEAD, studerer hun på Kommunikationsuddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus på 6. semester. Hun har tidligere erfaring fra praktik hos et aarhusiansk bureau, hvor hun primært arbejdede med digital markedsføring, branding og tekstforfatning. Derudover har hun arbejdet med blandt andet sociale medier og tekstforfatning i forskellige studiejobs.

I forbindelse med sit studie på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole har Kira i efteråret 2021 studeret et semester på Social Communication School i Lissabon. Her fik hun mulighed for at afprøve sine kommunikative kompetencer i en international kontekst – og udviklede samtidigt en stærk forkærlighed for lange solnedgange, portvin og portugisisk keramik.

Kira er inkarneret vestjyde; udtaler gerne sort med ”å”, er ovenud begejstret for Vesterhavet og siger aldrig nej til en bakskuld. Derudover er Kira vild med alle slags brætspil, og har de seneste år brugt et utal af timer på diverse brætspilscaféer.