Katrine

Kontakt Katrine
+45 28 12 60 83
katrine@leadagency.dk

Katrine Thuesen

Chefrådgiver

Katrine er chief advisor med særligt fokus på indsigter og analyser samt udvikling af kommunikationsstrategier.. Derudover er hun specialiseret i organisationers forandringsprocesser med særlig fokus på den interne kommunikation. Katrine er en erfaren projektleder og sætter en ære i at skabe den bedste proces og et samarbejde, der i sidste ende fører til indsigter og kommunikation, der gør en forskel.

Katrine har mange års erfaring som kommunikationsrådgiver. Inden hun i 2014 startede som konsulent i LEAD, var Katrine client manager på mediebureauet Wavemaker (MEC). Her udviklede hun mediestrategier- og planer, og som projektleder var hun ansvarlig for eksekvering af kampagner på tværs af medier. Katrine er uddannet Cand.Merc. i Marketing Communication Management fra CBS, hvorfra hun også har sin bachelor, HA(kom).

Katrine er på mange måder utrolig nørdet og med en god portion nysgerrighed oven i hatten kan hun undersøge og finde inspiration i selv de skæveste ting. Derfor var det også oplagt at Katrines speciale dengang skulle handle om, hvordan organisationer og brands i deres interessentvaretagelse kan lære af naturens økosystemer med særligt fokus på symbiosen mellem svampe og træer.