Kathrine

Kontakt Kathrine
+45 60 19 20 15
kathrine@leadagency.dk

Kathrine Folmer Posgaard

Juniorkonsulent

Kathrine er juniorkonsulent hos LEAD og arbejder i spændingsfeltet mellem PR, PA, strategisk kommunikation og interessevaretagelse. Hun har en bred kommunikationsfaglig baggrund og arbejder for mange forskellige danske og internationale kunder, hvor hun er med hele vejen fra strategi til eksekvering. Kathrine bliver motiveret af at skabe forandringer og hendes yndlings opgaver er der, hvor kommunikation, politik og samfund berører hinanden.

Kathrine studerer Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Emdrup. Hun kommer med kendskab til konsulentbranchen, da hun tidligere har været i praktik hos Geelmuyden Kiese, hvor hun beskæftigede sig med opgaver indenfor PR, PA og issues management. Hun har tidligere været politisk aktiv og har stort kendskab til dansk politik og politik kommunikation. Kathrine har desuden tidligere læst Erhvervsøkonomi og Filosofi på CBS.

Kathrine har en stor interesse for politik, og har derfor ofte svært ved at vælge mellem at se Debatten eller Netflix. Hun griner særligt højt af katte-memes og politisk satire - og så er hun flere gange blevet opfordret til at deltage i Den Store Bagedyst, fordi hun har en kæmpe passion for at bage kager.