KS

Kontakt Karen-Sofie
+45 51 51 81 02

Karen-Sofie Brunse

Chefrådgiver

Karen-Sofie er PR-chefrådgiver hos LEAD. Hun rådgiver kunder i både den offentlige og private sektor inden for PR, branding og kreativ aktivering. Hun har særlige spidskompetencer inden for den del af PR- og kommunikationspaletten, der handler om at planlægge kommunikationsforløb og udkomme på tværs af medieplatforme. Karen-Sofie er drevet af at formidle gode historier, gøre dem relevante og nærværende for det enkelte menneske og skubbe til vigtige dagsordener.

Karen-Sofie er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet, med speciale i PR og kommunikation. Hun har desuden læst arbejds- og organisationspsykologi på Københavns Universitet. Karen-Sofie har en baggrund fra PR- og kommunikationsbureauet Have Kommunikation, hvor hun i tre år har arbejdet med planlægning og eksekvering af PR og events. Her arbejdede hun bl.a. med kunder som Nordisk Film, Egmont, og Danmarks Radio, hvor hun også var presseansvarlig på underholdningsprogrammet X Factor.

Udover at holde sine sydfynske rødder i hævd har Karen-Sofie gennem årenes løb haft mange forskellige hobbyer, så som vinterbadning, badminton, se Gift ved første blik og læse Søren Kierkegaard. Den eneste hobby der dog altid holder ved er, at spise flæskesteg og høre Back to Back i godt selskab.