Julie Daugaard Jensen

Kontakt Julie
+45 31 54 15 15

Julie Daugaard Jensen

Juniorkonsulent

Julie er juniorkonsulent i LEAD og arbejder med digital kommunikation, kampagner og PR. Hun er fascineret af, hvordan kommunikation kan være med til at rykke vores samfund gennem kreativt indhold, der fanger målgrupperne.

Når Julie ikke udforsker sin kreativitet og nysgerrighed hos LEAD, gør hun det på Kommunikationsuddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor hun læser på 3. semester. Før sin optagelse på DMJX var Julie forbi Ry Højskole, og som frivillig har hun bl.a. arbejdet i Ungdommens Røde Kors’ lokalafdeling i Kalundborg, hvor hun som kommunikationsansvarlig har stået for content til deres sociale platforme, PR samt planlægning og koordinering af diverse arrangementer. Derudover har Julie erfaring fra Mødrehjælpen, hvor hun i en rolle som fundraiser har arbejdet med opsøgende marketing, kommunikation og formidling på forskellige platforme.

Julie går op i bæredygtighed og ejer nærmest kun ting, der er købt second hand. Hun elsker at udtrykke sig æstetisk – uanset om det handler om at sammensætte cool genbrugsoutfits, lave keramik eller tage smukke billeder til sin instastory. Julie er vokset op lige ud til havet og elsker alt, hvad der har med vand at gøre, og noget af det bedste, hun ved er at suse af sted langs stranden på sine elskede rulleskøjter.