Julian Sonne Hansen

Head of Design

Julian har 10 års erfaring med at skabe strategisk funderede designløsninger. Han er en kreativ tænker, der har specialiseret sig i at finde og fortælle originale historier, og tror på at de overraskende og intelligente ideer bor helt nede i detaljen. Julian er en designer, der er engagerer sig i hele processen – fra indsigter til strategi og eksekvering, og tror på at design og kreativitet på den måde kan være med til at skabe reel forandring. Han har en interdisciplinær tilgang og arbejder på tværs af alle kanaler inden for design og identitetssystemer, hvad end det er fysisk eller digitalt.

Julian er uddannet grafisk designer fra DMJX. Før Lead Agency arbejdede han i branding og designbureauet Make® hvor han som design lead arbejdede med rebrands og designudvikling af nogle af de største og mindste virksomheder i Danmark.

Julians interesse for grafisk design startede I teenageårene da den visuelle identitet til de mange gymnasiebands skulle opfindes, og hvor han indså ud af, at han nok var en bedre designer end guitarist. Julian elsker dog stadig at holde sig opdateret på musik og på hvad der sker i verden, hvad end det er kunst, kultur, teknologi, engelsk fodbold, gastronomi eller bæredygtighed – og allerhelst som en podcast på en lang løbetur. Julian har desuden arbejdet som freelance-journalist og art director på madbladet Copenhagen Food – så han har altid et restauranttip i ærmet.