Johan

Kontakt Johan
+45 29 82 92 19

Johan Lotz Hald

Juniorkonsulent

Johan er i praktik som juniorkonsulent for LEAD Agency. Han arbejder hovedsageligt med Public Affairs, og på grund af sin analytiske profil bliver han ofte sat på projekter i forbindelse med research og analyse af relevante stakeholders.

Johan læser statskundskab på Aarhus Universitet, hvor han er i gang med kandidaten. Han har tidligere været ansat som studentermedhjælper i Favrskov Kommune, hvor han arbejdede med databeskyttelse og informationssikkerhed.

Før Johan blev ansat som praktikant hos LEAD Agency, arbejdede han for Rambøll Management Consultings afdeling for Stakeholder Intelligence som Project Associate, hvor han arbejdede med surveys, kvantitative og kvalitative analyser, rapportering og ledelsesrådgivning.

Johan elsker at spille musik. Han spiller både på elbas og kontrabas, og han har brugt mange timer på at spille på jam-scener i København og Aarhus. Johan har et instrument i alle rum i den lejlighed, han deler med sin kæreste på Frederiksberg, og han har svært ved at lade være med at spille på den guitar, der hænger på LEAD Agencys kontor.

Johan har desuden været medlem af DSU i flere år, og han er for nyligt blevet politisk aktiv i Socialdemokratiet, hvor han især brænder for at få klimaet højere på dagsordenen i forbindelse med det nært forestående folketingsvalg.