Johan Lotz Hald

Junior Consultant

Johan er juniorkonsulent i Lead Agency, og arbejder primært med Public Affairs og stakeholder management. Johan er i gang med at skrive speciale i statskundskab, hvor han fokuserer på politisk interessevaretagelse og lobbyisme i det danske politiske system.

Før Johan blev ansat i Lead, arbejdede han for Rambøll Management Consulting, hvor han beskæftigede sig med stakeholder intelligence, hovedsageligt i form af survey-undersøgelser. Derudover arbejdede Johan som studentermedhjælper på et forskningsprojekt på Aarhus Universitet om lobbyisters karriereveje i Danmark, Finland og Holland.

Johan er lige kommet hjem fra et udvekslingsophold på Sciences Po i Bordeaux, hvor han studerede international politik og sikkerhedsteori. I løbet af opholdet var Johan medlem af skolens vinklub, og han brugte weekenderne på at lære at surfe ved Atlanterhavet, mens han boede hos en lokal familie i hjertet af byen.

Johan elsker musik og boksning, og han bruger sin fritid på at spille og slås. Johan spiller kontrabas i forskellige sammenhænge, og han er medlem af SIK Fight på Nørrebro.