Frederik

Kontakt Frederik

Frederik Gammelby Jensen

Rådgiver

Frederik er PR rådgiver i LEAD. Her hjælper han virksomheder og organisationer med at skabe resonans og relevans i medierne og resten af samfundet, når et budskab skal ud. Frederik har i flere år beskæftiget sig med kommunikation og PR særligt inden for tech, hvor han hjælper virksomheder med at forenkle teknisk komplicerede budskaber.

Frederik er cand.soc. i europæiske studier fra AAU og MA i journalistik fra Edinburgh Napier University i Skotland. Derfor kombinerer han sin forståelse af danske og internationale samfundsforhold med journalistisk håndværk for at skabe informerede beslutninger forud for søsætning af kommunikative initiativer. Bl.a. har Frederik tidligere brugt disse færdigheder hos den globale tech-virksomhed Huawei, hvor han både arbejdede i den danske afdelings corporate affairs team, og senere blev ansvarlig for produkt-PR. Han har desuden også fungeret som kommunikationsmedarbejder i e-commercevirksomheden LifeExtension Europe, og har også arbejdet med PR og kommunikation i det danske startup-miljø.

Frederik har en stor forkærlighed for det engelske sprog. Han foretrækker altid at læse bøger af engelsksprogede forfattere i originaludgaven, og dykker ofte ned i engelske ords etymologi (ordenes oprindelse). Frederik er en uforbederlig musiknørd, og kan bruge timer på at bladre plader i Københavns musikforretninger. Han er også en ivrig udøver af brasiliansk jiu-jitsu, som han træner flere gange om ugen både med og uden gi.