Emma Kølle

Graphic Designer

Emma er grafiker hos LEAD og løser forskelligartede grafiske opgaver. Emmas arbejde som grafisk designer kan beskrives med disse nøgleord: stærk historiefortælling, stort engagement og indtryksfuld visuel kommunikation. Emma elsker at være en del af hele processen lige fra idégenerering til færdigt produkt og især at komme helt ned i stoffet og få noget fra hånden. Emmas mission som grafisk designer er at gøre en forskel for andre mennesker, hvilket hun får stor mulighed for hos LEAD.

Emma har en professionsbachelor i grafisk kommunikation fra Skolen for Visuel Kommunikation. I løbet af uddannelsen har hun været specielt glad for de fag, hvor hun kunne arbejde analogt eller få lov til at nørkle og finpudse forskellige layouts. Emma har derudover gået på Den Skandinaviske Designhøjskole i Randers, hvor hendes interesse for grafisk design for alvor fik lov til at spire.

Når Emma ikke fordyber sig i grafisk design, kan hun godt lide at strikke, lave mad og passe sine mange planter. Hun elsker gode tilbud, hvilket engang resulterede i, at hun købte fem bungy jumps, uden at have prøvet det før, fordi det blev billigere, jo flere man købte.