DeaCropNy

Kontakt Dea
+45 41870847

Dea Donkin

Public Affairs Director

Dea er Public Affairs Director i LEAD og rådgiver vores kunder om, hvordan de bliver en relevant stemme blandt beslutningstagere både nationalt og lokalt. Dea har et skarpt blik for det politiske landskab, hun ved hvad der skal til for at bygge en stærk politisk dagsorden og ved hvordan man får indflydelse til at skabe forandringer.

Dea har erfaring fra Christiansborg, hvor hun blandt andet har været rådgiver for SF’s folketingsgruppe. Med bred erfaring fra public affairs i bureaubranchen har hun rådgivet en lang række kunder i forskellige brancher, særligt med fokus på den grønne omstilling. Dea har tidligere været politisk chef i Dansk Erhverv, hvor hun har sat virksomhedernes rammevilkår på den politiske dagsorden. Hun er uddannet cand.scient.pol fra Københavns universitet og har desuden erfaring fra Europa-Parlamentet.

Når ikke Dea rådgiver vores kunder banker hendes hjerte for at være udenfor – i køkkenhaven på Frederiksberg, på klipperne på Bornholm og i sommerlandet på Møn. Hun elsker skoven og har i mange år taget tilløb til også at blive jæger – og nu er hun endelig nået til ikke bare at opholde sig i skoven iført flot jagtudstyr men også rent faktisk at have liscens til at skyde.

Og så skal man ikke tage fejl af Deas fightergen – på trods af hendes beskedne højde har Dea i mange år været en ihærdig basket spiller.