Charlotte

Kontakt Charlotte
+45 23 62 59 69

Charlotte Lorentzen

Konsulent (på barsel)

PÅ BARSEL: Charlotte er konsulent i LEAD. Hun er en dreven projektleder og har derfor tæt kontakt med sine kunder på daglig basis. Og netop det at opbygge og vedligeholde tillidsfulde relationer mellem alle parter på hendes projekter, er for Charlotte en af de vigtigste discipliner at mestre i sit arbejdsliv. Charlotte arbejder meget med kunder inden for sundhedsområdet, og så er hun LEADs folkemødeansvarlige, hvor hun står i spidsen for de ca. 30 arrangementer, som LEAD hvert år afholder på Folkemødet.

Charlotte kommer fra en kommunikationsstilling i forsikringsbranchen, hvor hun stod for en bred vifte af kommunikationsopgaver, herunder tekstforfatning, influencer-samarbejder og community management på sociale medier. Hun læste hele sin bachelor i journalistik i Atlanta, Georgia, før hun kom hjem og tog en kandidat i international virksomhedskommunikation på SDU.

Med en fortid som elitegolfspiller har Charlotte ikke helt sluppet konkurrencementaliteten, som hendes mand får at føle, når hun tæsker ham i Bezzerwizzer. Charlotte cykler 20 km hver dag på sin lilla damecykel og ofte med den samme lyd i øregangene: P1 på vej til arbejde, lydbog på vej hjem til sin familie.