Cecilia

Kontakt Cecilia
+45 25 70 27 22
cecilia@leadagency.dk

Cecilia Damgaard Hørdum

Piccoline

Cecilia er piccoline hos LEAD. Hun giver alle vores gæster en god velkomst og ser til, at de fra start til slut har det godt. Udover at klare dagligdagens mange praktiske opgaver, sørger hun for at ingen på kontoret når at opdage, at de mangler noget. Med arbejdsopgaver der spænder lige fra vareindkøb og det kølige overblik over kontorets lager til hjælp med afholdelse af LEAD’s arrangementer og events.

Cecilia blev i sommers student fra Gladsaxe Gymnasium, STX. Hun er desuden uddannet tennistræner, hvorfra hendes erfaring og talent for at koordinere større events – bl.a. tennis lejre og turneringer - stammer fra. Cecilia har derudover været servicemedarbejder i Meny, hvor hun også her tog naturligt lederansvar og har en masse erfaring ift. kundebetjening, service og organisering med herfra.

Når Cecilia har fri, fylder sport rigtig meget i hendes hverdag. Særligt tennis, men på det sidste også boksning, er yndlings disciplinerne, når hun trænger til at få pulsen op. Derudover bruger Cecilia så meget tid som muligt sammen med vennerne. Når Cecilia skal slappe helt af, er der ikke noget bedre end en tur til Louisiana eller at gå en tur med sin hund i Dyrehaven.