Cæcilia Lindhardt

Office Manager

Cæcilia (AKA Cille) brænder for at skabe rammerne og stemningen, der sikrer, alle nyder at komme ind på kontoret og tager derfra med et smil – måske endda med lidt mere energi, end da de kom. Cille står for daglig kontakt, kvalitetssikring og koordinering med husets leverandører fra frokost til IT, og ikke mindst være med til at arrangere alle de sociale- og faglige Lead Agency-arrangementer. Arrangementer, der ifølge Cille, gør Lead Agency til en helt særlig arbejdsplads, da de viser det gode sammenhold, glæde og respekt, der er blandt Lead-ies, vores kunder og samarbejdspartnere. Udover det daglige arbejde på kontoret står Cille for koordineringen af Lead Agencys mange events både på Menings Ministeriet og på Slægtsgården under Folkemødet.

Cille har alsidig baggrund der dækker over tv-produktion, eventbranchen, år som iværksætter og indretningskonsulent, som alt i alt giver hende en god forståelse for hvordan et kontor i hverdagen skal drives for at skabe de bedste forudsætninger for et godt arbejdsmiljø. Cille har en Cand.merc. med en BA i økonomi og filosofi fra CBS.

Når Cille ikke er at finde i Lead Agency er hun nok derhjemme i gang med at kokkerere i køkkenet til et af de utallige middags- eller børnearrangementer, hun ynder at holde. Derudover er Cille storforbruger af podcasts, lydbøger og musik, som fylder hendes øre når der vinterbades, hunden luftes, haven passes eller når hun blot sidder på en cafe og kigger på mennesker.