Anton Hillbrandt Jacobsen

Consultant

Som Consultant hos Lead arbejder Anton primært med Public Affairs, særligt indenfor sundhedsområdet.

Anton er drevet af en generel interesse for det politiske, særligt med henblik på hvordan virksomheder og organisationer formår at skabe opmærksomhed om sundhedspolitiske emner.Interessen for politik får han særligt lov til at dyrke på uddannelsen i statskundskab, hvor han er i færd med at læse sin kandidat. Undervejs på uddannelsen har han fået et indgående kendskab til det politiske system, blandt andet med fokus på public affairs disciplinen.

Anton har tidligere arbejdet i brancheforeningen IT-Branchen, hvor han har beskæftiget sig med politisk interessevaretagelse for en bred vifte af store og små danske IT-virksomheder. Her har han særligt beskæftiget sig med sundhedspolitiske områder med fokus på at forbedre og effektivisere sundhedsvæsenet, hvor digitalisering er katalysatoren.

Når Anton ikke er at finde på kontoret, er han med stor sikkerhed fysisk aktiv, enten driblende med en fodbold eller med et padelbat i hånden.
Hvis dette mod forventning ikke skulle være tilfældet, er han ligeledes glad for at fordybe sig i en spændende podcast eller bog og lave alverdens god mad i sit køkken på Nørrebro.