Ikke-navngivet-1

Kontakt Andrea
+45 41 11 62 11

Andrea Eg Nørmark

Advisor

Andrea er Advisor i LEAD. Hun beskæftiger sig med udvikling af kreativt indhold til sociale medier og rådgiver blandt andet i opbygning af communities, konceptudvikling, tekstforfatning og aktivering på digitale platforme. Andreas spidskompetence er at omsætte kommercielle og komplicerede historier til vedkommende indhold, der spejler samfundstendenser- og debatter.

Andrea er uddannet i Kommunikation fra Danmarks Medie og Journalisthøjskole. Før Andrea blev ansat i LEAD, arbejdede hun som journalist og tilrettelægger på Go’ morgen Danmark. Tidligere har hun drevet sociale medier for magasinet VICE, hvor hun for alvor fik den unge målgruppe ind under huden.

Andrea ved lidt om alt, men falder snakken på popkulturelle emner, er man sikker på at få hendes opmærksomhed. Andrea beskriver sig selv som lidt af et gør-det-selv-menneske og kan efter eget udsagn åbne en maler-forretning i sin lejlighed på Nørrebro. Hendes største idol er Rihanna, og så er hun er besat af filmen ”Call me by your name”.