Anders

Kontakt Anders
+45 22 92 92 90
anders@leadagency.dk

Anders Elleby Nielsen

Chefrådgiver

Anders rådgiver i spændingsfeltet mellem kommunikation og politik. Han lægger strategier, skaber fortællinger og udvikler nye veje til at flytte holdninger, adfærd og indflydelse. Når Anders er en del af et projekt, går han op i at skabe en forbindelse mellem forretningen og samfundet, så målgrupperne engageres mest muligt samtidigt med at din dagsorden bæres frem og skaber den forandring, du drømmer om. Hvis krisen kradser og omdømmet er truet, er Anders også en af dem, der tager telefonen.

Anders har en baggrund som journalist på Jyllands-Posten og rådgiver i flere kommunikationsbureauer. Han er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor han også har undervist. Derudover har Anders en kandidatuddannelse i journalistik og statskundskab fra Aarhus Universitet.

Anders er kontorets barista og kender alle 19 trin til den perfekte slow brew. Han bliver inspireret af en god diskussion og elsker i øvrigt at trække vejret gennem støvet på Roskilde Festival, som han kun har misset en enkelt udgave af siden 2001. Derudover kan Anders spille guitar markant over lejrbålsniveau, men synger til gengæld dårligere, end han selv tror.