Lead Agency er på jagt efter en skarp kommunikationsstrateg (strategisk planner)

Slægtsgården Østergade 3, torsdag den 15. juni kl. 20.00-22.00.

Kan du sætte flueben ved bureauerfaring, brand- og kommunikationsstrategisk rådgivning på seniorniveau – og har du en forkærlighed for at finde ind til lige præcis det, der flytter holdninger og handlinger i feltet mellem politik, kommunikation og kreativitet – så kan det være dig, vi leder efter til vores strategiteam.

Læs mere

Fyraftensøl og velkommen til Folkemødet

Slægtsgården Østergade 3, torsdag den 15. juni kl. 20.00-22.00.

Torsdag den 15. juni skydes Folkemødet i gang, og samme aften samler vi venner af huset i vores hyggelige gårdhave på Slægtsgården, Lead-lejren på Bornholm, til en fyraftensøl eller to.

Læs mere

Bedre holdninger fra morgenstunden

Torsdag, fredag og lørdag kl. 7.30-8.15 i Slægtsgårdens store have, Østergade 3 i Allinge.

Vi tilbyder Morgen Yoga på Folkemødet. Bedre fysisk og politisk holdning fra morgenstunden.

Læs mere

25. Oktober: Valgkampen bag linjerne med Pind og Hækkerup

FV 2022 – hvad sker der i slutspurten? Hvad sker der i kulisserne lige nu? Hvad er strategierne forpartiernes kampagnemaskiner? Og hvad er scenarierne for dekommende regeringsforhandlinger? De – og mange flere spørgsmål – giver Søren Pind og Nick Hækkerupsvar på til LEAD Lounge tirsdag den 25. oktober 16.30.

Læs mere

Vi har udvidet aktiviteterne til Folkemødet 2023

Vi fortsætter med MeningsMinisteriet, der har markeret sig som et af de mest populære venues for vigtige debatter. Samtidigt har LEAD overtaget Slægtsgården, som giver mulighed for mange forskellige typer af arrangementer – eks. små og store events, netværk, frokost- og middagsarrangementer og overnatning.

Læs mere