FÅ EN STÆRK POSITION PÅ BÆREDYGTIGHED

Bæredygtighed vedrører alle og alle kan gøre en forskel. Men mange virksomheder er i tvivl om, hvor de skal starte. De frygter shitstorms om greenwashing og tænker derfor man skal være en grøn rockstar, før man kan kommunikere ambitioner for klodens fremtid. Men sandheden er, at alle kan – alle skal – tage et samfundsansvar. Ellers kommer vi aldrig i mål.

The Footprint Firm og LEAD Agency er gået sammen om at få så mange virksomheder og organisationer som muligt til at blive mere bæredygtige, fortælle om det og dermed inspirere andre til at gøre det samme.

Sammen hjælper vi virksomheder gennem et bæredygtigt servicetjek, hvor vi kortlægger følgende:

  • Hvad siger en situationsanalyse og et datatjek på jeres bæredygtighed i dag?
  • Hvad er jeres ambitioner og kan de måles?
  • Hvordan arbejder I bæredygtigt med kunder og samarbejdspartnere?
  • Hvordan bidrager I til samfundet?
  • Hvor er jeres muligheder og faldgruber?

Vi har udviklet en ny metode for, hvordan virksomheder og organisationer kan udvikle en ambitiøs strategi og indtage en stærk position på bæredygtighed.

FÅ SYV GODE RÅD TIL DIN BÆREDYGTIGHEDSPOSITION

Udfyld denne kontaktformular og få en publikation med syv gode råd til, hvordan din virksomhed kan indtage en mere bæredygtig position og kommunikere troværdigt om det.

Ved at udfylde formularen giver du også tilladelse til at vi må kontakte dig med henblik på at drøfte dine muligheder, og invitere dig til vores events hos LEAD, hvor bæredygtighed altid er i fokus.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked

PODCAST: ER VIRKSOMHEDEN DEN NYE KLIMAKTIVIST?

Lyt til vores podcast om greenwashing, greenblushing, tvivl og virksomheders indflydelse og muligheder i bæredygtighedsdagsordenen.