Louise G hjemmeside

Contact Louise
+45 28 93 09 29

Louise Glæsel Enevoldsen

Junior Consultant

Louise er juniorkonsulent i LEAD og beskæftiger sig primært med opgaver inden for PR, branding og strategisk kommunikation. Louise motiveres af at fortælle den gode historie, som bidrager til en positiv samfundsudvikling og skaber mening i øjenhøjde.

Når Louise ikke er hos LEAD, studerer hun kommunikation på Journalisthøjskolen i Aarhus. Hun har tidligere erfaring som praktikant i DR’s kommunikationsafdeling, hvor hun blandt andet arbejdede med koncernens SoMe-strategi, community management, idégenerering og produktion af indhold med særligt fokus på video. Før Louise blev optaget på kommunikationsuddannelsen læste hun jura i to år. Hendes interesse for kommunikation og vigtige dagsordener blev født, da hun som studentermedhjælper i Ret4Børn specialiserede sig i at kommunikere dansk lov til børn og unge.

Louise gjorde kort karriere som frivillig reporter på Kanal Østjylland, men har senere især fundet glæden i at stå bag kameraet. Når hun ikke nørder inspirerende videoer på Youtube, elsker hun at bruge tid på sin gravelcykel og lytte til Mads og A-holdet.