Har du lyst til at arbejde på et bureau, hvor komfuret kører på fuldt blus, og gryderne syder? Du bliver en del af et kommunikationshus med 50 nysgerrige, skarpe og selskabelige kollegaer i hjertet af Nørrebro. 

Om jobbet

Som piccoline/piccolo får du ansvar for at sikre, at kontoret fremstår præsentabelt, at der er dækket op til eksterne møder, og kontoret fungerer. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores office manager. 

Dine nøgleopgaver bliver at varetage:

 • Mødeservice, herunder klargøring af mødelokaler, opdækning og afrydning til alle møder
 • Generel oprydning, så kontoret altid fremstår præsentabelt
 • Dække op til og rydde af efter frokost
 • Fylde/tømme opvaskemaskine
 • Tage imod indkøb og sætte på plads
 • Lettere indkøb og ærinder
 • Løbende oprydning, rense kaffemaskine, vande planter mm.

Vi forventer:

 • At du er detaljeorienteret, omhyggelig og har god ordenssans
 • At du er smilende, imødekommende og serviceminded
 • At du er selvstændig og initiativrig
 • At du har masser af energi og drive, er proaktiv og god til at holde overblik


Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold aftales nærmere. Stillingen er på 20 timer ugentligt. Den typiske arbejdsdag vil være fra kl. 10-14.

Tiltrædelse

Tiltrædelse hurtigst muligt, efter aftale. 

Interesseret?  

Send kort motiveret ansøgning og CV til office manager Sandra Brumfield på . Vi holder løbende samtaler.  

OM LEAD AGENCY

Hvert Ord Tæller er vores motto. Det betyder, at vi tager vores métier, ordet, alvorligt. Ordets magt kan flytte menneskers holdninger, drømme og ændre deres adfærd. Ord kan starte revolutioner og shitstorms. Ordkan ændre verden. Hos LEAD insisterer vi på, at ord skal bruges til at skabe en positiv samfundsforandring. Men det kræver, at ordene bruges med omhyggelighed, med omtanke og med respekt. Og det kan vi hjælpe med.Vi er et full-service kommunikationsbureau og tilbyder bureauydelser på tværs af discipliner som strategisk kommunikation, branding, kampagner, PR, public affairs, kreativ konceptudvikling og tværgående digitale løsninger.