Hvis du har erfaring med rådgivning på topledelsesniveau i organisationer og virksomheder, der tager samfundsansvar og skal navigere politisk og strategisk i markedet, så er du måske vores nye chefrådgiver.

Vi er et team af samfundsengagerede brand- og kommunikationsrådgivere, der rådgiver topledelsen i danske og internationale virksomheder, organisationer og myndigheder med henblik på at styrke, udvikle og beskytte deres brand og position i fremtidens markeder med alle de komplekse krav, de stiller.

Vi søger en kollega, der er god til at forstå, analysere og omsætte aktuelle tendenser til rådgivning, projekter og løsninger, der styrker vores kunders forretning, dagsordener, kommunikation og brandposition.

Samfundsansvar, fokus på bæredygtighed, høj etik og personlig integritet er hygiejnefaktorer i vores daglige arbejde og rådgivning. Vores nye kollega skal desuden forstå chefrådgiverens rolle som ansvarlig for projektets succes, den betroede rådgivning af kunden, hands-on arbejde i maskinrummet, vigtigheden af stærk projektledelse og internt samarbejde på tværs i mixet af kommunikationsdiscipliner.

Hos LEAD Agency oplever vi stor vækst i vores opgaver inden for både klima og miljø, tech, sundhed, life science, uddannelse og rekruttering, finans, infrastruktur og NGO-arbejde. Derfor er vi på jagt efter en erfaren chefrådgiver, der sammen med fagteamet for branding, kommunikationsstrategi og corporate communication kan udvikle, rådgive og levere resultater, der gør en positiv forskel. Vi kan love dig et job med masser af variation i opgaverne. Så du skal ikke være bange for afvekslende dage – du skal elske dem.

Du bliver en del af et ambitiøst hold, som i dag tæller 45 erfarne kommunikationsmennesker med solide kompetencer inden for strategi, branding, PR, Public Affairs, bæredygtighedskommunikation, digital strategi, sociale medier, kampagner, analyse m.m.

HVEM ER DU?

Du har solid erfaring som kommunikationsrådgiver, og vi forventer at du:

 • Har erfaring med rådgivning og forretningsforståelse på ledelsesniveau i virksomheder og/eller organisationer, der er politisk tænkende
 • Har lyst til at inspirere vores kunder til at påvirke samfundet i en positiv retning
 • Kan forstå, analysere og omsætte aktuelle tendenser til rådgivning og kommunikation, der styrker vores kunders forretning, kommunikation og brandposition
 • Trives i maskinrummet og kan formulere dig præcist på både dansk og engelsk
 • Du er nysgerrig, og du er ikke bange for at gå nye veje eller få inspiration uventede kanter
 • Er udadvendt og en god og hjælpsom kollega
 • Er engageret i politik og samfundsforhold og får energi af daglige samtaler herom
 • Har en uddannelse inden for fx kommunikation, samfundsvidenskab, journalistik eller branding og markedsføring
 • Og så er det en fordel med bureauerfaring – men ikke et krav.

HVAD LOVER VI DIG?

 • Et kommunikationshus i vækst med en masse fagligheder og kompetencer, der arbejder på kryds og tværs - men med samme mål om positivt at påvirke den verden, vi lever i
 • Hårdtarbejdende kollegaer, der både spiller hinanden bedre, bekymrer sig om hinanden og hjælper hinanden
 • Et bureau med en ambitiøs bæredygtighedspolitik og konkrete handlingsplaner, der sigter efter både CO2-reduktion, ligestilling og ansvarligt forbrug og produktion
 • En social arbejdsplads med mange arrangementer og ugentlige inspirationsindlæg; faglige som sociale
 • Livlige frokostsamtaler om alt fra Ukraine, litteratur, jeen-yuhs og sundhedsreformen

OM LEAD

HVERT ORD TÆLLER. Det er vores motto, fordi omhu i dit ordvalg og kreativitet i din kommunikation gør en forskel. Hos LEAD udvikler vi strategisk kommunikation, der skaber konkrete resultater gennem sans for detaljen, det store samfundsbillede, modtagerens udgangspunkt og ordets magt. Sammen kan og vil vi lave kommunikation, der kan ændre verden til det bedre.

Vi tror på, at de bedste løsninger og den høje kvalitet opstår, når inspirerende mennesker samles, og når nysgerrigheden og kommunikationsfagligheden stortrives.

Send en kort motiveret ansøgning og CV til Eva Svavars på 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til partner Eva Svavars på 28832043 eller partner Amalie Gaardbo på 26274018.

Vi holder samtaler løbende.