Lead Festival Flag

Søren Brostrøm // Jeuru // Christina Rosendahl // Katrine K. Pedersen // Freja Kirk // m.fl.

Sæt kryds i kalenderen den 17. september kl. 17, hvor vi præsenterer LEAD Festival 2020. Talks, musik, drinks og mad sammen med mennesker, der bruger kommunikation til at skabe positiv forandring. Flere navne offentliggøres efter sommerferien, men du kan allerede tilmelde dig nu…

LEAD Festival 2020 er en eksklusiv kommunikationsfestival for virksomhedsledere og kommunikationsprofessionelle. Vi kan rumme max 200 gæster og vi tager selvfølgelig forbehold for gældende COVID-19 restriktioner og retningslinjer på tidspunktet.

Du skal komme, hvis du som os tror på, at inspiration og gode idéer opstår, når engagerede mennesker samles, og når nysgerrigheden og kommunikationsfagligheden stortrives.

Festivalen afholdes torsdag den 17. september kl. 17-23 på Pladeværkstedet på Refshaleøen i København (med forbehold for regeringens retningslinjer i september). Vil du modtage invitation og program, når det udkommer, så tilmeld dig vores event-mailliste nederst på siden.

Tilmeld dig her. No-show gebyr er DKK 600.