Vil du skabe positiv forandring i samfundet, udvikle dig fagligt – og have det sjovt samtidig?

… Så skal du være hos os i et halvt år. Fra august 2020 og seks måneder frem søger vi praktikanter, som har lyst til at være en aktiv del af et stort kommunikationshus. LEAD Agency huser godt 30 nysgerrige, skarpe og selskabelige kolleger i hjertet af Nørrebro. Vi forventer, at du har ambitioner om at påvirke de beslutninger, der former vores samfund, at du vil være med til at løse komplekse udfordringer for nogle af landets mest toneangivende virksomheder og organisationer – samt bidrage med din kreativitet og viden om samfund og politik.

Til gengæld kobler vi dig på spændende projekter fra første uge. Du kommer med på kundemøder, får din egen mentor og en unik mulighed for at suge til dig inden for en bred vifte af discipliner. Vi vil gerne sikre, at du bliver en integreret del af hverdagen på bureauet samtidig med, at du får dyb indsigt i de fagområder, vi arbejder mest med. Derfor bliver dit praktiske arbejde på kundeprojekterne suppleret med skræddersyede master classes, hvor husets specialister inden for public relations, kampagner og branding samt public affairs giver dig masser af faglig medvind. Vi sætter en stor ære i, at du går herfra klogere, end du kom.

Som public affairs-praktikant skal du tænde på at hjælpe organisationer og virksomheder med at varetage deres interesser over for beslutningstagere og interessenter i bred forstand. Public affairs-projekter i LEAD handler typisk om at etablere en forbindelse mellem samfundet og kundernes mål. Du skal bruge dit indgående kendskab til politik og samfundsforhold til at bygge alliancer, sætte dagsordener og finde de fællesnævnere, der gør kundernes budskaber relevante i en bredere politisk kontekst. Du kommer f.eks. til at lave interessentanalyser, bidrage til issues management og deltage i udvikling og eksekvering af større public affairs-strategier og politiske events.

Vi regner med, at du er i gang med en samfundsfaglig universitetsuddannelse, er social og føler dig hjemme på en arbejdsplads med skarpe hjerner og et uformelt miljø. Du skal have styr på tingene, og du må meget gerne være udadvendt af natur og have lyst til at opbygge relationer.
For alle stillinger i LEAD er gode engelskkundskaber en forudsætning.

Deadline for ansøgninger er 20. april 2020.

Arbejdstiden udgør 37 timer/uge. Hvis du er interesseret, kan du sende en kortfattet ansøgning og CV til . Vi holder samtaler løbende. For yderligere information kontakt chefrådgiver Anders Elleby eller tlf. 22 92 92 90. Praktikperioden er med opstart i august 2020. LEAD Agency bor i Ravnsborg Tværgade 5C, 2200 Købenavn N.